Architektenburo Eduard C. Gerds is een middelgroot buro, dat vooral actief is in Noord Nederland, maar ook in de rest van Nederland hebben we diverse projecten. Met een enthousiast team van medewerkers werken we aan zeer diverse projecten. Deze lopen uiteen van woningen in de vrije sector tot kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen.

We zijn een buro dat bij voorkeur betrokken is bij het gehele bouwproces, vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van het gebouw. Onze ervaring is dat dat uiteindelijk de beste kwaliteit oplevert. We kunnen echter ook delen van het bouwproces voor u uitvoeren. Dat doen we met evenveel enthousiasme en inzet!

Wij werken vanuit de gedachte dat bouwen een stuk vakmanschap is. Dat geldt zowel voor het ontwerp als voor de uitvoering. Met respect voor dat vakmanschap ontwerpen we dan ook. Hierbij staat de opdrachtgever centraal. Een gebouw is wat ons betreft geen kunststukje, maar een object dat bedoeld is om gebruikt te worden. De kunst bestaat eruit om een gebouw te ontwerpen dat er goed uitziet maar ook bruikbaar, maakbaar en betaalbaar is. Duurzaamheid is voor ons in de loop der jaren een vanzelfsprekend uitgangspunt geworden.